Lidt om mig

[one_half spacing=”yes” last=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”10px” class=”” id=””]

Jeg er en mand på 51 år, der efter 21 år som brandmand nu har skiftet over og arbejder med jernbanesikkerhed, ved siden af dette er jeg autodidakt fotograf. Fotografering er en hobby, som er lidt af en passion for mig og jeg udfordre ofte mig selv med nye og anderledes billeder.

Et af mine mål er at lave en portrætserie bestående af 1000 individuelle ansigter. Dog kan ansigtet fra en person godt bruges mere end en gang, så længe der er lavet væsentlige ændringer ved hår, makeup osv. Det forventes at denne serie kommer til at tag over 10 år at gennemfører helt.

Jeg sætter stor pris på at lave billeder som ikke er mainstream, men som er billeder med lidt kant og som giver mulighed for fortolkning. Normalt arbejder jeg kun ud fra TFP princippet, hvor alle deltagere arbejder gratis for at opnå et fælles mål i en række gode billeder.[/one_half]
[one_half spacing=”yes” last=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”10px” class=”” id=””]

Mit primære kamera er et Nikon D750 som bruges til langt de fleste billeder, ud over dette så har jeg en del studieudstyr, samt batteri flash til brug væk fra fast strøm.

Til studie fotografering lejer jeg enten et Fotostudie med udstyr eller hvis vi har et passende lokale til rådighed, så har jeg et komplet studieudstyr sæt bestående af bl.a. 2 stk. 300 w flash, 1 stk. 400 w flash, stativer for flash, diverse softbokse, trådløse trikkere, baggrundsstativ med sort Molton stof og sort eller hvid papir baggrunde osv.

Skulle du have nogle spørgsmål eller ønsker du at deltage i 1000faces portrætserien, så kan jeg kontaktes via min mail: Jan@1000faces.dk

M.v.h. Jan

[/one_half]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *