1000faces fotoprojekt søger modeller i alle aldre og af begge køn. Målet for serien er at lave 1000 individuelle ansigtsbilleder. Som model i denne serie, vil man have mulighed for at levere mere end et ansigt, men ansigterne skal virke forskellige og dette kan bl.a. gøres ved at ændre makeup, frisure, ansigts smykker osv. Om du er ung, gammel, skaldet, har kort hår eller langt hår, sort hår, rødt hår, piercinger, skæg eller noget helt helt andet, så er du meget velkommen til at deltage.

Til projektet søges også en gruppe faste makeupartister. Kunne du tænke dig at være en af dem, så lad mig hører fra dig. Hvis vi har god kemi og dit arbejde er flot og kreativt, så vil jeg meget gerne have dig med på denne serie. Som makeupartist er du med til at ligge planer for hvilke dage vi skal afholde fotosessions. Du har frie hænder med hensyn til kreativitet, da 1000faces handler om at vise forskellige ansigter. Ønsket er at MUA gruppen er på mindst 5 makeupartister.

På grund af seriens størrelse må det forventes at det vil tag flere år at nå alle 1000 ansigter, dette da det kræver tid og planlægning at få gennemført den på en tilfredsstillende måde.

En meget stor del af serien vil blive lavet i og omkring København, men det kan meget vel tænkes at flere fotosessions laves på Fyn eller i Jylland. Så vil du sidde model eller er du makeupartist, så er du meget velkommen, uanset hvor i landet vi er.

Kontakt:

De bedste hilsener Jan 🙂